de leukste kerstmarkt ooit

Click here to edit subtitle

Meedoen maar u woont niet in onze buurt?

Dit wordt even wat lastiger. Voor u is dan de beste methode mensen in de genoemde straten te benaderen en vragen of u gebruik mag maken van hun halletje, schuur, garage, tuin enz. Let op! Wij hebben geen vergunning aangevraagd voor deze markt, hij vind plaats op privé grond. U bent dus niet vrij een kraam of kleedje te plaatsen bij een "vreemde" voor de deur.


Tips,


- Achtertuin: Een achtertuin is natuurlijk prachtig, u moet dan wel even werken aan de vindbaarheid hiervan. Dus lampen neerhangen, vuurkorven om het publiek naar uw verkoopplaats te lokken. U zal zien dat het publiek dit als geweldig ervaart!


- Halletjes: Op 't Laag en in de Witherenstraat (trappenhuis) zijn huizen met een klein halletje voor de voordeur. Gewoon even vragen en wie weet mag u dit vol zetten met uw handel.


- Garages: Met name op 't Laag en in de Hoogstraat zijn een aantal garagedeuren, wie weet mag u met uw handel tijdelijk gebruik maken van deze schuren/garages.


- Steegjes: In de straatjes waar de markt georganiseerd is zijn vele steegjes. Steegdeur open en u heeft een verkoopplaats.


- Hendriksen Fasion, op de parkeerplaats van Hendriksen kunt u een plek reserveren waar u met een partytent, kraam of iets dergelijks op de markt kunt staan.

Attentie


Maakt u gebruik van een steeg, schuur, garage, tuin of wat dan ook van iemand hier uit de buurt en u komt zelf ergens anders vandaan, vergeet dan de gastheer niet te bedanken met een kleine attentie!

Deelname is middels opgave.


Info,

[email protected]

0515 575395